Projecten

Met onze projecten willen we het mogelijk maken om een Petje-Af te nemen voor een groep mensen die een uitzonderlijke prestatie leveren. Een project hoef je niet alleen te dragen maar kun je delen binnen je eigen community om zo gezamenlijk je Petje-Af te nemen. 

Denk bijvoorbeeld aan een verzorgingstehuis waar de medewerkers er nu alleen voor staan en niet kunnen terugvallen op de hulp van familie of mantelzorgers. Of de medewerkers van een winkel die toch elke dag klaar staan om te zorgen dat we onze dagelijkse en noodzakelijke boodschappen kunnen doen. Ziekenhuizen waar artsen, verpleegkundigen en talloze andere ondersteunende mensen keihard werken om onze gezondheidszorg op peil te houden. En wat te denken van al die ijverige docenten binnen het onderwijs.

Hoe werkt een project?

  • Bedenk zorgvuldig voor welke mensen jij een project zou willen starten en om hoeveel mensen het gaat.
  • Meld je project aan via het aanmeldformulier op deze pagina.
  • Na het aanmelden en verifiëren van het project maken we een speciale projectpagina aan waarop jouw project wordt uitgelegd en de doelgroep wordt toegelicht.
  • Vervolgens kun je het project delen binnen jouw sociale omgeving om mensen op te roepen dit project te steunen. 
  • Deze mensen kunnen vervolgens dit project steunen door een aantal Petje-Af caps te doneren. Dat kan al vanaf één Petje-Af.
  • Als het project 'vol' is gaan we de Petje-Af caps afleveren bij de project initiator of rechtstreeks bij de betreffende groep.

Heb je vragen over deze projecten neem dan contact met ons op.